La presidenta i el director general de l’AMTU visiten l’exposició de TGO DX

    La presidenta de l’AMTU, Aurora Carbonell i el director general, Joan Serra han visitat les oficines de TGO DX i l’exposició ‘TGO DX (1922-2022). Cent anys acompanyant-te’! a la Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat. 

    Acompanyats també per Carme Pros CEO del GrupTG DX, Silvia Felez Directora Àrea Capital Humà i Gestió Financera i Daniel Garcia i Tarrazona Adjunt a gerència per noves tecnologies, han visitat l’exposició que fa un recorregut per la història centenària de TGO DX, la situació actual de la companyia i els reptes de futur per oferir una mobilitat innovadora, de qualitat, segura i sostenible.

    L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) és una associació de municipis d’àmbit nacional català, que treballa per la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya.

    L’AMTU dona suport tècnic, jurídic i administratiu als seus associats en matèria de mobilitat, infraestructures i transport públic.