El GrupTG DX participa a l’International Mobility Congress 2022 de Sitges

El GrupTG DX participa els dies 25 i 26 d’octubre a l’International Mobility Congress 2022 de Sitges per presentar bus4.me, el projecte de mobilitat sensible a la demanda de la companyia de transports. Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, estaran a un estand de la fira presentant bus4.me a empreses i administracions públiques interessades a implementar la mobilitat a la demanda.

L’IMC 2022 de Sitges, que es porta a terme a l’Hotel Melià de Sitges, reuneix a experts de tot el món per debatre sobre la mobilitat del futur i aconseguir que aquesta sigui segura, inclusiva i sostenible. Es presentaran diferents projectes innovadors de l’àmbit del transport, es compartiran casos d’èxit i hi haurà diferents reunions i sessions de treball per crear una xarxa entre tots els assistents.

bus4.me ja s’ha implementat amb èxit a Catalunya. Actualment s’utilitza en línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat a Catalunya com TGO DX o MasatsTG DX, que ja l’apliquen per gestionar el servei de transport a la demanda.


Més informació sobre bus4.me
bus4.me és un sistema ideal per obrir noves vies de negoci, amb línies enfocades a millorar la mobilitat col·lectiva en àrees amb baixa densitat de població. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat. Permet crear línies d’autobús amb recorreguts i horaris establerts, però que tan sols circulen si algú reserva el servei prèviament, a través d’una web o d’una l’aplicació. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges. Si no hi ha reserves en algunes parades, el trajecte s’escurça. Amb bus4.me, hi ha menys congestió a les hores punta, es redueix la contaminació atmosfèrica i acústica i es millora la comoditat dels desplaçaments.