La 27a edició de la Nit de l’Empresari reconeix la trajectòria centenària de TGO DX

La 27a edició de la Nit de l’Empresari, celebrada el passat 25 d’octubre, va reconèixer a la companyia de transports TGO DX com a empresa associada a la Cecot amb més de 100 anys d’activitat. També es va fer una menció especial a altres empreses centenàries del territori com Sanmartí 1850, Educa Borràs i Casa Evaristo.

L’esdeveniment, que es va celebrar al Teatre Principal de Terrassa, lliura diferents premis de Reconeixement al Progrés Empresarial de la Cecot. Entre els guanyadors, es trobaven Freshly Cosmetics, Circoolar Ethical Workwear i Mecesa, entre d’altres.

Enguany els premis han volgut posar al centre la transició energètica, reivindicant un model que proposi reduir i neutralitzar les emissions de carboni per aconseguir una activitat empresarial i un creixement econòmic conscient, respectuós i sostenible.