Es modifica els horaris i el recorregut de la línia T7 per optimitzar el servei

El proper dimarts 2 de novembre del 2022, la línia T7 de MasatsTG DX que connecta Igualada amb Manresa, es modifica amb la finalitat de garantir millores al servei tenint en compte la gran demanda obtinguda els darrers mesos. Millores sota la coordinació i finançament de la Generalitat de Catalunya.

D’aquesta manera, les modificacions al servei milloraran a la coordinació d’entrada i sortides dels campus universitaris i la coordinació amb els trens de les línies d’FGC on facilitarà la intermodalitat i els desplaçaments de i cap a altres municipis de les comarques del Bages i l’Anoia, a més de guanyar regularitat i acompliment de l’horari.

A continuació descrivim quines alteracions es duran a terme:

  • Modificació de la sortida d’Igualada de les 19.20 per una expedició a les 17.35 h.
  • Modificació de la sortida de Manresa de les 20.05 per una expedició a les 20.50 h.
  • Supressió de la parada Barri del Xup – Pl. Joan Farrés i habilitació de la parada a Barri del Xup/ctra. C37z (El Casinet)
  • La parada d’Òdena c. de Sant Pere Màrtir/c. del Pare Ignasi, es converteix en una parada a demanda
  • La parada Maians – ctra. BV-1081, km. 4,5 (rotonda), es converteix en una parada a demanda.