MasatsTG DX torna a participar a la Jornada d’Aviació Adaptada

Un any més, des de MasatsTG DX tornem a ajudar a fer possible la Jornada d’Aviació Adaptada a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena, organitzada per l’associació Aviació Adaptada.

El passat dissabte 1 d’octubre, vam posar gratuïtament un bus llançadora d’anada i tornada des de Barcelona fins a l’aeròdrom, per facilitar que tots els participants i assistents arribessin a l’esdeveniment.

Al llarg de la jornada, els participants van viure l’experiència única de volar. També hi va haver música en directe, un menjar popular, exhibicions aeronàutiques i activitats per a totes les edats! La jornada pretén ser un espai per apropar el món de l’aviació i aconseguir que les persones amb diversitat funcional puguin viure l’experiència en primera persona.

Des de MasatsTG DX, treballem cada dia per fer que totes les persones tinguin garantit el dret a una mobilitat accessible, seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Per això, disposem d’una flota adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.