El GrupTG DX present al ITS World Congress 2022 de Los Ángeles

  • Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia, Product Manager de Bus4.me, presenten a Los Angeles Bus4.me, la nova solució tecnològica de transport sensible a la demanda.

Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia, Product Manager de bus4.me, van viatjar a Los Ángeles per presentar bus4.me, gràcies a ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Van participar a la fira Intelligent Transport System (ITS) World Congress de Los Ángeles, l’esdeveniment més gran centrat en mobilitat intel·ligent i digitalització del transport.

Al congrés, que es va celebrar del 18 al 22 de setembre, Carme Pros i Daniel Garcia van presentar el projecte de bus4.me a diferents empreses, operadors i administracions d’arreu del món que puguin estar interessades en implementar aquest nou sistema de transport sensible a la demanda. 

Durant el congrès, Carme Pros i Daniel Garcia van estar presents en l’estand d’ACCIÓ i van participar en diferents activitats amb actors claus de l’àmbit ITS (Intelligent Transport System) dels Estats Units i el Canadà. Així mateix, van visitar empreses i centres tecnològics del sector, tindran reunions B2B i formaran part de l’acte de networking Meet Catalan Technologies

A més, durant la setmana van poder assistir a conferències i trobades sobre sostenibilitat, seguretat i gestió del transport públic, com ara la conferència de la Universitat de Michigan sobre la seguretat del vehicle. Es van reunir amb Los Angeles Authority Transport per compartir experiències sobre la gestió de la flota i optimització de recursos i amb LADOT (Departament de Transport de Los Angeles) per tractar la sostenibilitat al transport públic.