Es reprèn la lína M12 Terrassa > l’Obac > Rellinars > Castellbell i el Vilar, ara com a transport a la demanda els caps de setmana i festius

A partir del 12 d’octubre es reprèn la línia M12 – Terrassa > l’Obac > Rellinars > Castellbell i el Vilar (anada i tornada) com a transport a la demanda els caps de setmana i festius. Els usuaris que vulguin utilitzar el servei, hauran de reservar el viatge prèviament a l’aplicació ‘ElMeuBus DX’.

ElMeuBus DX vol oferir un transport més còmode i sostenible per connectar els diferents nuclis de població durant els dies festius. Per aquest motiu, reprèn la línia d’autobús M12, ara sota demanda durant els caps de setmana i festius. Gràcies al transport a la demanda, es poden crear recorreguts i horaris adaptats segons les reserves.

L’autobús  de la línia M12 només es posarà en marxa si hi ha reserves prèvies, adaptant i modificant les diferents rutes segons la demanda. Durant la resta de la setmana, la línia M12 continuarà funcionant amb normalitat.

Aquest servei de transport a la demanda s’ha posat en marxa gràcies a la tecnologia de bus4me. Aquesta solució tecnològica permet dissenyar rutes d’autobús personalitzades i adaptades a les necessitats de cada moment a un temps rècord. Gràcies al seu sistema, els conductors poden consultar en temps real l’estat de les reserves.

Els usuaris interessats a fer servir aquesta línia d’autobús han de descarregar-se l’app ‘ElMeuBus DX’ al seu mòbil Android o iOs i reservar el trajecte, incloent-hi la parada d’origen i destí, la data i l’hora d’anada i tornada. Un cop hagin fet la reserva correctament, rebran un codi QR que li hauran d’ensenyar al conductor una vegada arribin al bus. La reserva és totalment gratuïta, ja que el pagament s’haurà de fer directament a l’autobús validant el títol integrat de l’ATM o pagant en efectiu. Els interessats també podran reservar el seu viatge per telèfon de dilluns a divendres feines de 8h a 17h, trucant al 93 778 00 88.

Els horaris de pas ja es poden consultar a la web i a l’aplicació de ‘ElMeuBus DX’.