TGO DX col·labora en la campanya solidària ‘Espai Respir’

La Policia Local d’Olesa de Montserrat va posar a la venda fa uns mesos uns kits per recaptar fons per a la iniciativa solidària ‘Espai respir’. La iniciativa pretén ajudar les associacions que treballen amb persones amb diversitat funcional o problemes de salut mental.

TGO DX ha volgut col·laborar en la campanya solidària comprant diferents kits. Part de l’import recaptat es destinarà a l’Associació Prodiscapacitats Santa Oliva. Aquesta entitat d’Olesa ofereix diferents serveis, com ara intervencions al col·lectiu de persones amb diversitat funcional o accions de desenvolupament comunitari.

Tots els kits del projecte ‘Espai Respir’, que consten d’una bossa i una llibreta, han estat fabricats de forma artesanal per les persones i famílies que formen part d’aquesta iniciativa solidària. Els beneficis de la campanya també aniran destinats a la creació d’un espai d’activitats adaptat a Cornellà de Llobregat i a la Xarxa de Salut Mental de l’Hospital de Sant Joan de Déu.