El GrupTG DX i Direxis patrocinadors dels Premis Cambra de Terrassa 2022

El GrupTG DX i Direxis van ser patrocinadors dels Premis Cambra 2022, que es van celebrar el passat 14 de juliol al Teatre de la Passió d’Olesa. Hi va assistir Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i també va participar-hi el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

Enguany, el GrupTG DX s’ha presentat al premi de la sostenibilitat. Aquest guardó va dirigit a les empreses que han desenvolupat actuacions destacables per garantir la sostenibilitat de l’empresa i la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030. Aquests propòsits s’assoleixen mitjançant polítiques que tinguin en compte factors mediambientals, econòmics i socials.

L’enginyers industrial olesà Josep de Calassanç Torrella i Cascante, s’ha emportat el premi al Lideratge Empresarial. European Flavours & Fragrances Spain ha guanyat el premi a la internacionalització, Hercal Diggers el de la sostenibilitat i Bio-Fil el de la innovació. Els premis també van acollir un muntatge teatral titulat ‘El show de la B40’, on va haver-hi diferents intervencions, com la del president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs.

Premis Cambra
Premis Cambra