TGO DX a la Festa del Bàsquet Català

FCBQ

El passat dissabte 2 de juliol es va celebrar la Festa del Bàsquet Català de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), celebrat al Cinema Aribau de Barcelona. Acte que ha atorgat el lliurament de distincions, guardons, medalles i reconeixements a entitats i persones diverses del Bàsquet Català, corresponent a la temporada 2021-22.

Enguany TGO DX ha sigut patrocinador oficial del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol, motiu pel qual Nuria Serra, en representació de TGO DX, va lliurar els premis a Maria Olmo Forte, Millor jugadora 3×3 TGO DX Sènior Femení (UESC Lockout) i a Jordi Juanola Madera, Millor jugador 3×3 TGO DX Sènior Masculí (UE Mataró). També va lliurar els reconeixements al BC Encamp, Campió 3×3 TGO DX Sènior Masculí i al UESC Lockout, campió 3×3 TGO DX Sènior Femení.

Presentat per Jordi Robirosa i Sònia de Alba, reconeguts periodistes especialitzats en bàsquet, l’acte va permètre  fer entrega de diferents reconeixements especials a jugadors, àrbitres i tècnics, corresponents a la temporada 2021-22 i on també es va guardonar a diferents directius, exdirectius i col·laboradors.

FCBQ
FCBQ