MasatsTG DX patrocinador oficial del 3×3 d’Igualada

El passat dissabte 2 de juliol es va celebrar la 32a edició del 3×3 de Bàsquet d’Igualada a la Plaça de Cal Font. Aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Club Bàsquet Igualada, l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Esportiu de l’Anoia i la Federació Catalana de Basquetbol. Enguany MasatsTG DX hem sigut patrocinadors oficials del torneig de la capital de l’Anoia.

Aquesta edició del 3×3 Igualada ha comptat amb 87 equips, formats per 350 esportistes, repartits en categories, des d’escoleta fins a veterans. Tots aquests esportistes ha disputat els partits en les 10 pistes instal·lades.

Contents de ser partícips en la 32a edició que ha comptat amb un total de 350 esportistes de totes les edats, fomentant així la pràctica del bàsquet i els seus valors.