TGO DX renova un any més el certificat Biosphere

El passat dimarts, 28 de juny, l’empresa de mobilitat TGO DX va rebre el certificat anual Biosphere Sustainable Lifestyle per haver aconseguit evidenciar el compliment de les accions de Biosphere Sustainable alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, fer participar els empleats en un projecte comú i ser valorat positivament pels seus clients.

L’acte va tenir lloc a la Llotja de Mar de Barcelona on un total de 844 empreses, entre les quals 68 del Baix Llobregat, van rebre les certificacions i distincions Biosphere del programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere.

El certificat va ser rebut per Silvia Felez, directora de l’Àrea de Capital Humà i Gestió Financera, i Judit Martínez, responsable d’RSC i projectes de TGO DX.

La Destinació Barcelona, la ciutat i les tres marques turístiques de la província, impulsades per la Diputació (Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona), s’ha convertit en la primera destinació al món en rebre la Certificació Platinum. L’Institut de Turisme Responsable ha atorgat a la Destinació Barcelona la Certificació Biosphere Platinum per la seva voluntat de promoure des de les mateixes institucions un turisme respectuós i compromès amb l’entorn. La diputada de turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i el primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, han recollit el reconeixement, en un acte celebrat a la Llotja de Mar de Barcelona.

A través del segell Biosphere, l’Institut de Turisme Responsable fa més de vint anys que promou un turisme responsable a escala internacional ajudant els agents del sector turístic a desenvolupar una nova forma de viatjar i de conèixer el món que ens envolta. L’organisme està associat a l’Organització Mundial del Turisme, vinculat a la UNESCO i acreditat pel Global Sustainable Tourism Council.

En l’informe que s’ha publicat recentment, “Recomanacions d’eines i certificació per a una investigació en profunditat”, elaborat la Universitat de Sherbrooke, Canadà, en col·laboració amb Tourisme Durable Quebec, qualifica amb un 100% de puntuació a la certificació Biosphere, la màxima rebuda entre totes les certificacions analitzades al mercat. Es confirma que la metodologia Biosphere és l’única del món que certifica la millora contínua a tots els ODS de l’Agenda 2030 i les 169 metes. A més de la diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i del primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, l’acte ha comptat amb la participació de la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, i la directora general del Consorci de Turisme de Barcelona, Marian Muro. A més, representants de l’Institut de Turisme Responsable i la Biosphere Destination Community han adreçat unes paraules a les empreses que han rebut avui el distintiu.