El GrupTG DX present als Premis Pimes

El  GrupTG DX vam assistir a la 35a edició dels Premis Pimes que va tenir lloc al terreny de joc del Camp Nou, l’estadi del Futbol Club Barcelona, el passat dimarts 27 de juny i que va comptar amb la presència de Carme Pros, CEO del GrupTG DX.

Amb motiu del Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i del Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses (les MIPIMEs) de les Nacions Unides, es va celebrar el sopar anual de PIMEC, amb caràcter solidari i on els ingressos que es van obtenir es destinaran íntegrament a apadrinar els diferents programes d’ajut a la segona oportunitat que desenvolupa la Fundació PIMEC. Enguany el GrupTG DX, hem col·laborat amb una aportació a la Fila 0, on anirà destinada als projectes socials de la Fundació PIMEC.

Aquest any el GrupTG DX hem presentat candidatura a la categoria Premi a la Qualitat Lingüística Empresarial, premi dedicat a les empreses que per l’ús de la llengua catalana al seu projecte de promoció i desenvolupament a les plataformes en línia.

L’acte, que va servir de marc per al lliurament dels Premis Pimes 2022, els quals van reconèixer les millors iniciatives empresarials realitzades a Catalunya durant l’any 2021, i va ser presidit pel Sr. Pedro Sánchez, president del Govern espanyol, i pel Sr. Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya.