MasatsTG DX estrena aplicació per a dispositius mòbils

  •  L’aplicació, que ja està disponible a les botigues d’Android i Apple, permet consultar horaris i recorreguts de les línies operades per MasatsTG DX, marcar-los com a preferits isaber l’estimació teòrica de pas dels autobusos per les parades, entre altres funcions.

L’empresa de mobilitat MasatsTG DX, del GrupTG DX, ha posat en marxa aquest mes de juny una nova aplicació per a dispositius mòbils. L’aplicació, creada dins els plans de la companyia per seguir oferint a l’usuari i a la usuària una experiència de qualitat també a través dels canals digitals, permet consultar els horaris i els recorreguts de totes les línies de MasatsTG DX, però també saber l’estimació teòrica de pas dels autobusos per les parades. Alhora, l’aplicació també permet etiquetar rutes com a “preferides” per tal de poder consultar-les amb rapidesa i consultar les possibles incidències i modificacions que puguin patir puntualment les línies de MasatsTG DX.

Des de l’aplicació també es pot accedir a www.gruptg.com, la pàgina web del GrupTG DX estrenada a finals de l’any passat i que inclou informació sobre la companyia, els serveis que ofereix, les darreres notícies d’actualitat, les accions que duu a terme en matèria de responsabilitat social corporativa i accés a la informació de la resta d’empreses del GrupTG DX: MasatsTG DX, ElMeuBus DX i TGTravel DX. La nova aplicació de MasatsTG DX ja es pot descarregar a les botigues d’aplicacions d’Android i Apple (iOs).