TGO DX i MasatsTG DX reparteixen roses solidàries del Grup Àuria

  • El 22 d’abril, vigília de Sant Jordi, diversos usuaris i usuàries de les línies regulars de les empreses de mobilitat TGO DX i MasatsTG DX han rebut una de les 500 roses solidàries de la Fundació Àuria, que treballa amb persones amb diversitat funcional per garantir la seva autonomia, qualitat de vida i igualtat d’oportunitats.

Aquest divendres, coincidint amb la vigília de Sant Jordi, TGO DX i MasatsTG DX ha repartit 500 roses solidàries del Grup Àuria als usuaris i usuàries de les seves línies de transport. Les roses han estat confeccionades durant les darreres setmanes per l’equip professional del Grup Àuria, un conjunt d’entitats que treballen per garantir autonomia, qualitat de vida i igualtat d’oportunitats. Durant el divendres, han estat el mateix personal del Grup Àuria qui ha fet entrega de les roses personalment als viatgers de diverses línies de les empreses GrupTG DX.

L’acció s’emmarca dins la col·laboració que mantenen des de fa anys les companyies del GrupTG DX amb el Grup Àuria, a través de la qual donen suport a les persones amb especials dificultats, risc d’exclusió social o vulnerabilitat i busquen garantir la qualitat de vida, la participació i la inserció laboral amb criteris d’innovació.  Alhora, la iniciativa encaixa dins les accions habituals del GrupTG DX en matèria de responsabilitat social corporativa. A través de convenis de patrocini o de mecenatge, o de col·laboracions puntuals, la companyia ajuda a dinamitzar, a enriquir i a cohesionar la societat i els municipis en els quals treballa amb regularitat per fer-los prosperar.