El Concurs escolar d’il·lustració del centenari de TGO DX ja té guardonats i guardonades

  • El certamen, organitzat amb motiu de la celebració del centenari de la companyia de mobilitat, ha distingit setze il·lustracions d’alumnes de centres educatius d’Olesa de Montserrat, Viladecavalls, Sant Cugat del Vallès, Abrera, Esparreguera, Castellbisbal, Martorell i Terrassa.
  • Amb el tema ‘El transport en autobús i la sostenibilitat’, les quatre il·lustracions guanyadores  veuran el seu dibuix vinilat sobre un dels dos autobusos que la companyia retolarà amb motiu del centenari, i la seva classe gaudirà de transport en autobús i entrades per passar un dia junts a PortAventura. Tant les vuit il·lustracions finalistes com els quatre accèssits s’enduen un val individual de 50 € i 25€ respectivament, per a la compra de material escolar a la Papereria Llibreria Núria d’Olesa.

El Concurs escolar d’il·lustració de TGO DX ja té guanyadors, guanyadores, finalistes i accèssits. Amb el tema ‘El transport en autobús i la sostenibilitat’, el certamen ha comptat amb una gran participació de l’alumnat d’Educació Primària, d’Educació Secundària Obligatòria i de Batxillerat de centres educatius de les comarques on la companyia presta els seus serveis amb regularitat, com el Baix Llobregat o el Vallès Occidental. Després d’una llarga deliberació, les quatre categories ja tenen il·lustració guanyadora, il·lustracions finalistes i quatre accèssits. El jurat ha estat format per la direcció i l’equip de professionals de TGO DX i per Lluís Sallés i Xavier Roca, docents i especialistes en disseny gràfic.

En la primera categoria, que compren els cursos de 1r, 2n i 3r d’Educació Primària, la il·lustració guanyadora ha estat obra de Valentina Vicent Rodríguez, de l’Escola Mercè Rodoreda (Martorell). Han quedat finalistes Neus Poveda Sardá, de l’Escola Benviure (Castellbisbal) i Jan Montoro Martínez, de l’Escola Vinya del Sastret (Sant Esteve Sesrovires).

Pel que fa a la segona categoria, on concorrien il·lustracions signades per l’alumnat de 4t, 5è i 6è d’Educació Primària, ha resultat guanyadora l’obra de Jan Floriach Mata, de l’Escola Rosella (Viladecavalls). El jurat ha escollit com a finalistes les il·lustracions de Carla Cruz Ventas, de l’Escola Francesc Platón i Sartí (Abrera) i de María Ortega Palacios (April), de l’Escola Benviure (Castellbisbal).

Ja en la tercera categoria, que englobava els quatre cursos d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), la guanyadora ha estat Isabel Frías Urbano, del Col·legi Pureza de María Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès). Com ha finalistes, el jurat ha distingit Míriam Fernández Hamido, de l’Institut Investigador Blanxart (Terrassa), i Simó Jorquera Martínez, de l’Institut Voltrera (Abrera).

Per últim, en la quarta categoria, de l’alumnat de Batxillerat, el guanyador ha estat Biel Moreno Lluberes, de l’Escola Daina-Isard (Olesa de Montserrat). Les dues il·lustracions finalistes també han estat obra d’alumnes d’aquest mateix centre educatiu, concretament de Pere Vendrell Palomares i Aina Civera de Buen.

Finalment i gràcies a la gran quantitat d’obres i la qualitat il·lustrativa d’aquestes, s’ha decidit reconèixer amb accèssits els següents autors: Kawtar Oulad El Arbi, de l’Escola José Echegaray (Martorell), Daniel Ruiz Escudero, de l’Escola Sant Bernat (Olesa de Montserrat), Nora Barbero Corado de l’Escola El Castell (Esparreguera) i Fede Mallofré Vela, de l’escola Daina-Isard (Olesa de Montserrat).

Les il·lustracions guanyadores es vinilaran en un dels dos autobusos que TGO DX retolarà en motiu del seu centenari i, la classe de la persona guardonada, rebrà entrades per visitar PortAventura amb el desplaçament inclòs, en autobús. Pel que fa a les il·lustracions finalistes, els seus autors i autores s’emportaran cadascú un val individual de 50 € per comprar material escolar a la Papereria Llibreria Núria d’Olesa de Montserrat i Esparreguera. També els accèssits s’emportaran cadascú un TGO DX val individual de 25 € per comprar material escolar al mateix establiment.

Finalment, felicitar els guanyadors, les guanyadores, els finalistes i els accèssits, però agrair la participació de la resta d’alumnat i de tots els centres educatius.

Des de TGO DX ens posarem en contacte amb els guanyadors, finalistes i accèssits.

1r, 2n i 3r d’Educació Primària

Guanyadora – Valentina Vicent Rodríguez
Finalista – Neus Poveda Sardá
Finalista – Jan Montoro Martínez

4t, 5è i 6è d’Educació Primària

Guanyador – Jan Floriach Mata
Finalista – Carla Cruz Ventas
Finalista – María Ortega Palacios (April)

Educació Secundària Obligatòria (ESO)

Guanyadora – Isabel Frías Urbano
Finalista – Míriam Fernández Hamido
Finalista – Simó Jorquera Martínez

Batxillerat

Guanyador – Biel Moreno Lluberes
Finalista – Pere Vendrell Palomares
Finalista – Aina Civera de Buen

Accèssits

Nora Barbero Corado
Kawtar Oulad El Arbi
Daniel Ruiz Escudero
Fede Mallofré Vela