Entra en funcionament la nova línia T7 Manresa-Igualada

  • El nou servei T7 Manresa – Igualada amplia l’oferta entre les dues capitals de comarca i dona cobertura a les entrades i sortides dels campus universitaris de Manresa i Igualada.
  • La proposta de millora, es començarà a aplicar a partir de dimarts 19 d’abril del 2022 i permetrà tenir un servei més sostenible, ràpid, eficient i accessible.

A partir del proper del proper 19 d’abril es reestructuren els serveis en el corredor entre Manresa i Igualada. Amb aquest objectiu s’unifiquen les línies T6, T7, T7A i T8 en una sola línia (T7) Manresa-Igualada, amb expedicions exprés entre les dues capitals de comarca i altres convencionals per les poblacions de Castellfollit del Boix i Òdena.

Amb els nous horaris es dona cobertura al campus universitari d’Igualada amb els mateixos horaris d’arribades i sortides amb què es dona cobertura actualment a la zona universitària de Manresa (8.00h, 14.30h i 20.00h).

En les expedicions corresponents, les parades de Canyelles, Castellfollit del Boix i Maians-nucli passen a realitzar-se a la demanda (TAD). En les expedicions exprés, la parada Maians-rotonda es realitzarà a la demanda.

L’oferta de transport entre Castellfollit del Boix (nucli) amb Manresa i Igualada s’amplia fins 2 expedicions d’anada i 2 de tornada de dilluns a divendres feiners. L’oferta entre Manresa i Igualada s’amplia fins a un 75%, passant de 3 expedicions d’anada i tornada a 7 expedicions d’anada i tornada excepte els mesos de juliol i agost.