• La companyia, que aquest 2022 celebra els seus cent anys de vida, publicarà un llibre que resseguirà la història de l’empresa, que recollirà les claus que l’han fet créixer i que esbossarà els plans de futur de la marca.

L’empresa de mobilitat TGO DX publicarà aquest 2022 un llibre sobre la seva trajectòria dins el sector de la mobilitat. La companyia, una de les marques del GrupTG DX, recollirà així per primer cop la seva història en una publicació editada amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement, el 1922. “Serà un llibre que permetrà resseguir la vida de TGO DX, des del seu naixement fins als reptes que encarem per seguir creixent, forts i amb molta il·lusió”, avança Carme Pros, CEO del GrupTG DX.

Concretament, el llibre anirà més enllà de la trajectòria històrica de la companyia. En aquest sentit, les seves pàgines destacaran també els valors que la mouen cada dia; inclourà entrevistes amb persones que han contribuït a fer que arribi als cent anys plenament consolidada; i dibuixarà els reptes que té TGO DX per davant, com la implantació de l’autobús elèctric, la construcció de noves instal·lacions i l’impuls de l’innovador sistema de transport a la demanda, ideal per a zones amb baixa densitat de població. Alhora, la publicació estarà escrita amb un llenguatge senzill i amb elements visuals que permetran a la ciutadania descobrir l’empresa des d’un nou punt de vista.