• L’empresa de mobilitat, que aquest 2022 celebra els seus 100 anys de vida, ha donat a conèixer la nova imatge dissenyada expressament amb motiu del centenari, així com el lema commemoratiu: ‘Cent anys acompanyant-te’.

L’empresa de mobilitat TGO DX, la marca més antiga del GrupTG DX i una de les deganes del sector a la península Ibèrica, celebra aquest 2022 el centenari del seu naixement. Per començar a escalfar motors, TGO DX ja ha fet pública la nova imatge i el lema per celebrar els seus cent anys de vida, preparats exclusivament per a la commemoració d’aquesta fita. Concretament, es tracta de tres versions de logotip que juguen amb els colors corporatius de l’empresa i que busquen representar gràficament l’evolució i el creixement de la marca.

Alhora, l’empresa també ha donat a conèixer el lema del centenari que completarà la nova imatge. Es tracta de ‘Cent anys acompanyant-te’, un claim que emfatitza la vocació de servei de la companyia, així com l’estret vincle que ha anat teixint durant totes aquestes dècades amb el territori, la ciutadania i, especialment, amb els seus usuaris i usuàries. TGO DX també ha estrenat un nou apartat a la pàgina web del GrupTG DX (www.gruptg.com/100), on es pot trobar informació sobre la història de l’empresa i consultar els detalls de les activitats que s’aniran preparant durant l’any per celebrar aquesta efemèride.

Cal recordar que el passat mes de novembre, el GrupTG DX ja va presentar la renovació de la imatge corporativa de totes les marques del grup, també de TGO DX, dotant-les d’un estil més modern, proper i personal.