• L’empresa de mobilitat TGO DX es converteix en nou patrocinador de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), fruit de l’acord han signat aquest dilluns 10 de gener.

L’empresa de mobilitat TGO DX, del GrupTG DX, passarà a ser patrocinador oficial del Campionat de Catalunya 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i del projecte BQ Valors, impulsat per la mateixa entitat. Així es contempla en el conveni de patrocini que han signat totes dues parts aquest dilluns, 10 de gener, al matí, i que farà que la competició passi a incorporar TGO DX al nom i que l’empresa esdevingui patrocinadora del programa BQ Valors. L’acord, que tindrà una durada inicial d’una temporada, també permetrà que els equips de bàsquet adherits a la FCBQ puguin accedir als serveis de TGO DX amb avantatges i propostes adaptades a les seves necessitats.

L’acte de signatura de l’acord de patrocini ha tingut lloc a la seu del GrupTG DX i ha comptat amb la presència, per part de TGO DX, de la CEO del GrupTG DX, Carme Pros; la directora financera, Silvia Félez, i el director d’operacions, Lluis Vergés; i, per part de l’FCBQ, del president de l’FCBQ, Ferran Aril, així com també del seu gerent, Toti Mumbrú, i el seu responsable de màrqueting, Jorge Olivella.

Amb aquest conveni, TGO DX vol seguir contribuint a fomentar la pràctica de l’esport entre els infants i joves d’arreu del país. Alhora, a través del patrocini de l’àrea BQ Valors, l’empresa continuarà ajudant a donar visibilitat a projectes impulsats per entitats, agents i persones vinculades al món del bàsquet centrats en la promoció dels valors d’aquest esport. Alhora, TGO DX participarà també en l’acte d’entrega dels premis BQ Valors, que anualment guardonen la millor iniciativa en aquest àmbit.