• La nova imatge corporativa implica la renovació gràfica i de naming de totes les marques del grup de mobilitat: TGO DX, MasatsTG DX, ElMeuBus DX i TGTravel DX. Alhora, el GrupTG DX estrena una nova pàgina web, que aglutina la informació de totes les seves marques. 
  • Amb la nova imatge, que s’anirà desplegant progressivament al llarg dels propers mesos, les marques del GrupTG DX es cohesionen visualment i reforcen els valors que les mouen cada dia: la seguretat, la sostenibilitat, la qualitat i la innovació.

El GrupTG DX, la companyia de mobilitat que agrupa les empreses referents del sector a la província de Barcelona, ha presentat aquest mes de novembre la seva nova imatge corporativa. Amb un estil més modern, proper i personal, el grup ha renovat la imatge gràfica i el ‘naming’ de totes les seves marques. “Som un grup compromès amb la mobilitat sostenible, segura, innovadora i de qualitat -assegura Carme Pros, CEO del GrupTG DX-. Ara, estrenem una nova imatge que reflecteix els valors que ens identifiquen”, explica. 

Concretament, els canvis afecten totes les marques del grup. Així, Transports Generals d’Olesa passa a dir-se TGO DX; Masats S.A. Transports Generals, a anomenar-se MasatsTG DX; el servei de transport a la demanda del Polígon Les Comes, canvia d’El Meu Bus a ElMeuBus DX; i l’agència de viatges del grup, passa a dir-se TGTravel DX. La nova imatge, així com els retocs al  ‘naming’, permet dotar de personalitat pròpia les marques del grup però, alhora, crear vincles entre elles i enfortir el lligam amb Direxis (DX), una de les principals marques de mobilitat de viatgers a Catalunya, de la qual el GrupTG DX forma part. 

“La nova imatge ens cohesiona i enforteix com a grup -sintetitza Carme Pros, CEO del GrupTG DX-. Constata el nostre desig i les nostres ganes de seguir sumant junts, per oferir sempre el millor servei possible als nostres usuaris i usuàries”, recalca l’executiva. El canvi d’imatge ve acompanyat també de l’estrena d’una nova pàgina web -www.gruptg.com-, adaptada amb la nova imatge corporativa del grup i totalment renovada. 

Els usuaris i usuàries del GrupTG DX hi podran trobar informació pràctica de les empreses de mobilitat, com els horaris de totes les línies de TGO DX i de MasatsTG DX; les darreres notícies de les marques del grup; els serveis destacats de l’agència de viatges TGTravel DX o altres informacions d’interès, com les certificacions de qualitat del grup o les seves accions en matèria de responsabilitat social corporativa. Tot, en un entorn intuïtiu, accessible i adaptat a dispositius mòbils.