• A través del programa de mecenatge de l’entitat, TGO DX seguirà contribuint econòmicament a impulsar l’activitat formativa del centre i permetrà recuperar les beques en educació artística i d’idiomes per a infants amb situacions socioeconòmiques complicades.

L’empresa de mobilitat TGO DX, del GrupTG DX, ha renovat aquest 2022 el seu conveni anual de col·laboració amb la Fundació Municipal Escola d’Arts i Oficis d’Olesa de Montserrat, a través del programa de mecenatge que promou l’entitat. D’aquesta manera, TGO DX seguirà contribuint econòmicament a impulsar l’activitat formativa del centre, que des de fa més de 90 anys s’ha convertit en una peça clau al municipi a l’hora d’ampliar les competències laborals i transversals del seu alumnat. Amb la renovació de l’acord, TGO DX vol continuar treballant per promocionar la formació en els quatre eixos educatius de l’escola: arts i artesania, idiomes, tecnologies de la informació i la comunicació, i cuina i pastisseria

“L’aportació de TGO DX ens permetrà superar la situació complicada que vivim arran de la pandèmia de Covid-19, però també recuperar les beques en educació artística i d’idiomes dirigides als nens i nenes que no poden accedir als cursos per culpa de la situació socioeconòmica”, apunta Fernando Vicente, director del centre. TGO DX manté, així, el seu fort compromís amb el desenvolupament social, formatiu i laboral del territori, col·laborant per impulsar la cultura, l’estudi dels idiomes i les arts en un sentit ampli com a eines imprescindibles per al creixement personal i professional de les persones.