TGO DX, l’empresa  de referència del sector de la mobilitat a la província de Barcelona, és el patrocinador principal del Campus d’Entrenaments Federats TGO DX 2021/2022, organitzat pel Club Futbol Sala Olesa. Durant aquests dies de vacances escolars d’hivern, desenes d’infants i joves d’Olesa de Montserrat participaran en activitats de tecnificació i posaran en pràctica els coneixements adquirits en situacions de joc real, sota l’observació i correcció de tècnics professionals.

“Els infants han gaudit molt de l’arrencada del Campus”, han explicat des del Club Futbol Sala Olesa. Els infants i joves, que llueixen el logotip de TGO DX a la samarreta que el club ha preparat especialment per a l’activitat, han pogut treballar ja aspectes de tàctica individual i conèixer en persona Víctor Ramos, jugador de l’Industrias Santa Coloma i de la Selecció Catalana Sub-19. “Té una trajectòria que pot servir de referent per a qualsevol infant que vulgui complir el seu somni”,  afegeix el club. Precisament, el jugador va començar jugant a futbol sala al Barça i actualment ho fa al filial d’un dels millors clubs de Catalunya. 

Des de TGO DX, ens fa molta il·lusió poder col·laborar en fer possible iniciatives com aquestes, que són clau a l’hora d’acostar l’esport als més joves; fomentar un estil de vida saludable i transmetre i educar en valors.