La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania la T-usual i la T-jove d’1 zona en condicions i preus habituals en els 36 municipis de l’AMB.

  • Aquest 22 de desembre conclou el període en el qual els títols eren de curta durada i preu rebaixat; les condicions de la T-usual i la T-jove amb la T-mobilitat passen a ser les mateixes que en els títols magnètics: 30 dies a 40 euros i 90 dies a 80 euros
  • Aquests títols permeten dur a terme trajectes en transport públic entre els 36 municipis que integren l’àmbit metropolità de Barcelona

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, entra aquest 23 de desembre en una nova fase d’implantació en la qual els preus i les condicions de la targeta recarregable i els títols que s’hi poden carregar seran els habituals.


D’aquesta forma, conclou la fase anterior. Aquests mesos d’octubre, novembre i desembre, unes 60.000 persones s’han donat d’alta i ja viatgen habitualment amb la T-mobilitat, majoritàriament amb targeta però també amb el telèfon mòbil.


Els títols que es podran utilitzar en aquesta nova fase del desplegament del sistema són la T-usual i la T-jove d’1 zona, amb un preu i validesa de 40 euros per 30 dies, en el cas del títol mensual, i de 80 euros per 90 dies, en el cas del títol per a persones de menys de 25 anys. El preu per adquirir la targeta T-mobilitat és ara de 4,5 euros, el preu habitual aprovat pel Consell d’Administració de l’ATM de Barcelona. Recordem que també és possible viatjar directament amb els mòbils Android amb NFC; en aquest cas, el cost de la funcionalitat que ho permet és d’1 euro.

Inicialment, la T-mobilitat serveix per desplaçar-se en transport públic entre els 36 municipis de l’àmbit de tarifa metropolitana, que són els que integren territorialment la metròpolis de Barcelona i, a nivell d’administració, l’AMB. La incorporació de la resta de títols del Sistema Tarifari Integrat, com ara la T-casual, i de la resta de zones de l’àrea de Barcelona serà progressiva i es durà a terme en etapes següents del desplegament del projecte.

Tota la informació aquí.