• El beneficis generats de la venda d’entrades es destinaran a la iniciativa Olesa Accessible.
  • L’objectiu del concert solidari és contribuir a millorar la qualitat de vida de dels olesans amb mobilitat reduïda facilitant l’accesibilitat als seus habitatges, elaborant un mapa d’accessibilitat als edificis del municipi. 

TGO DX col·labora amb el concert solidari que la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona oferirà el proper 20 de novembre al Teatre de La Passió d’Olesa, en benefici del projecte Olesa Accessible. Els beneficis que es generin de la venda d’entrades  del concert, que començarà a les 18:30 h, serviran per donar suport a aquesta iniciativa, que busca millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i l’accessibilitat als seus habitatges.  

Sota la batuta de Carlos Checa, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona interpretarà a Olesa una selecció de la suite ‘El Llac dels cignes’ i la simfonia número 6 en si menor, opus 74, coneguda amb el nom de ‘Patètica’, de Txaikovski. Alhora, l’actuació comptarà amb la interpretació del tema ‘Writting on the wall’, de Sam Smith, a càrrec de la joveníssima cantant Maria Reyné, com a veu solista. 

El concert compta també amb el suport de TGO DX, que té la promoció de l’accessibilitat i la facilitat de mobilitat com un dels valors clau de la companyia.  Les entrades estan disponibles a la secretaria de La Passió d’Olesa, de dilluns a divendres, de 17 a 21 h i dimarts de 9 a 13h; o de forma telemàtica al web www.lapassio.cat.