El nou servei Bus Bike per a ciclistes de TGTravel DX, l’agència de viatges del GrupTG DX, és enguany un dels patrocinadors oficials de la competició Open BTT Kenda Marathon Xallenger, organitzada pel Club Open Natura. La competició esportiva, que ja fa 16 temporades que se celebra, ha incorporat aquest 2021 un total de set proves en set municipis i entorna naturals diferents. El 24 d’octubre, la cita es va celebrar a Olesa de Montserrat, amb un circuit curt de 19 quilòmetres, un circuit mitjà de 37 i un de llarg de 52. L’última prova tindrà lloc el proper 28 de novembre a Sant Vicenç dels Horts. Els ciclistes que acabin les set proves del calendari reben un mallot de finisher

Els i les participants d’aquesta competició ja van poder conèixer de prop el servei Bus Bike de TGTravel DX durant la prova a Olesa de Montserrat. Bus Bike és un servei de transport ideal per gaudir del ciclisme d’una manera còmoda, sostenible, confortable i feta a mida per als amants de la bicicleta. Gràcies a un remolc amb capacitat per transportar bicicletes de qualsevol model, Bus Bike porta els ciclistes i els clubs al seu destí en un autobús de gamma superior, equipat amb totes les comoditats. També posa al seu abast serveis de càtering i de reserva d’allotjament perquè la teva pedalada sigui una experiència única. Un cop acabada la sortida, l’autobús els recull perquè puguin tornar a casa sense haver de conduir. 

Pots trobar tota la informació sobre el servei i reservar-lo, des d’aquest enllaç.