El GrupTG DX participa a la UITP Summit 2023

El GrupTG DX va participar els dies 5, 6 i 7 de juny al UITP Global Public Transport Summit 2023 celebrat a la Fira de Barcelona on va presentar bus4.me, el sistema de transport a la demanda de la companyia de transports. Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, van estar a un estand de la fira presentant bus4.me a empreses i administracions públiques nacionals i internacionals interessades a implementar la mobilitat a la demanda.

Sota el lema “Bright Light of the City” i durant els quatre dies, els assistents van tenir a la seva disposició un ampli programa de sessions al Congrés i també amb una Exposició de productes i serveis amb les darreres innovacions de mobilitat. Es van organitzar 85 conferències de diferents temàtiques relatives al transport i amb més de 335 expositors de tot el món.

bus4.me ja s’ha implementat amb èxit a Catalunya. Actualment s’utilitza en línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat a Catalunya com TGO DX o MasatsTG DX, que ja l’apliquen per gestionar el servei de transport a la demanda.

Més informació sobre bus4.me

bus4.me és un sistema ideal per obrir noves vies de negoci, amb línies enfocades a millorar la mobilitat col·lectiva en àrees amb baixa densitat de població. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat. Permet crear línies d’autobús amb recorreguts i horaris establerts, però que tan sols circulen si algú reserva el servei prèviament, a través d’una web o d’una l’aplicació. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges. Si no hi ha reserves en algunes parades, el trajecte s’escurça. Amb bus4.me, hi ha menys congestió a les hores punta, es redueix la contaminació atmosfèrica i acústica i es millora la comoditat dels desplaçaments.