El GrupTG DX present al ITS European Congress de Lisboa

Carme Pros, CEO del GrupTG DX i Daniel Garcia i Tarrazona, adjunt a gerència per Noves tecnologies, han estat presents al ITS European Congress 2023 cel·lebrat al Centre de Congressos de Lisboa, Portugal. És l’esdeveniment més gran íntegrament dedicat a la mobilitat intel·ligent i la digitalització del transport està organitzat per ERTICO – ITS Europe.

S’ha pogut presenciar sessions i presentacions del programa internacional amb els principals ponents del sector, demostracions de les tecnologies de transport actuals desenvolupades i desplegades arreu del món i l’exposició d’empreses d’avantguarda.

El GrupTG DX continua treballant per aplicar-les als projectes més capdavanters del grup, a més d’aprofitar l’oportunitat per presentar Bus4.me, el sistema de transport a la demanda i gestió de trànsit basat en intel·ligència artificial, dissenyat per millorar l’eficiència, la seguretat i la sostenibilitat de les xarxes de transport.