TGO DX col·labora amb èxit amb Càritas durant el 2022

    TGO DX continua col·laborant un any més amb Càritas Parroquial d’Olesa de Montserrat a través d’accions i activitats dirigides a ajudar persones en situació de pobresa, vulnerabilitat o exclusió social.

    Gràcies al suport de TGO DX i altres entitats, durant l’any 2022 s’han pogut portar a terme diverses accions, com ara atendre a 86 famílies ucraïneses (143 persones) i recaptar 121.706,74€, dels quals es van destinar 40.000€ per ajudar a la zona del conflicte.

    Durant el 2022, Càritas ha pogut obrir una nova casa compartida a Sant Feliu per a dones i els seus fills. També s’ha ampliat un nou pis a Esplugues per augmentar l’oferta d’habitatges de lloguer social que s’ofereix a persones en exclusió social.

    TGO DX a través de Càritas també ha treballat en l’àmbit educatiu, col·laborant amb un programa educatiu a Castelldefels que ofereix un espai, recursos educatius i atenció professional a estudiants de l’ESO. D’altra banda, s’han pogut portar a terme sis cursos de formació ocupacional amb 112 persones, 50 de les quals van trobar feina.

    Així mateix, Càrites ha continuat treballant acollint i acompanyant a prop de 5.000 famílies. A causa de la crisi, les ajudes d’emergència s’han incrementat un 25% més. TGO DX també ha col·laborat amb l’empresa Brins d’Oportunitats, un projecte d’inserció laboral de Càrites que ofereix feina a 34 treballadors.

    TGO DX continuarà col·laborant durant el 2023 per continuar portant a terme accions com aquestes.