El GrupTG DX utilitzarà vinils publicitaris purificadors

  • Els nous vinils publicitaris que s’instal·lin als autobusos del GrupTG DX estaran tractats amb el producte patentat PURETI que forma part de nou Protocol Orbita exclusiu de Teletransfer, que compta amb una base de diòxid de titani que permet purificar l’aire. Cada metre quadrat d’autobús cobert amb aquest tipus de vinil, equival a la purificació que fa un arbre adult.
  • La mesura, que s’emmarca dins els plans del grup per descarbonitzar la mobilitat, ha estat possible gràcies a un acord amb Teletransfer, empresa del grup DIREXIS, que ha desenvolupat el Protocol Orbita amb aquesta nova tecnologia revolucionària en el sector publicitari.

El GrupTG DX ha signat un acord amb l’empresa d’impressió Teletransfer, també de la marca DIREXIS, per aplicar el PROTOCOL ORBITA amb l’innovador producte PURE AIR PRINT als vinils publicitaris de tota la seva flota. Aquest és un pas més del grup per avançar cap a una mobilitat més neta, verda i sostenible. Concretament, el producte compta amb un protocol exclusiu de Teletransfer que permet que l’anunci publicitari purifiqui l’aire i que s’aplica mitjançant un circuit conscient, que assegura que el procés d’impressió és ecològic; que les tintes estan fetes a base d’aigua; que s’utilitzen materials lliures de PVC; que es fa servir el sistema de purificador d’aire Pure Air Print i que es segueix un procés de reciclatge totalment certificat.

Així, els vinils publicitaris del GrupTG DX passaran a tractar-se amb Pure Air Print, una capa formada per aigua i nanopartícules de diòxid de titani. Mitjançant el procés de la fotocatàlisi, aquest sistema -que aprofita la llum solar- genera una reacció química que elimina les partícules contaminants de l’aire. Cada metre quadrat d’autobús cobert amb aquest tipus de vinil que purifica l’aire, equival a la purificació que fa un arbre.

Precisament, diversos estudis, empreses i institucions ja avalen l’ús de tecnologia fotocatalítica. Els beneficis que es generen gràcies a la incorporació d’aquest projecte no només afecten el medi ambient, sinó que també tenen un impacte en el benestar i la qualitat de vida de les persones que viuen al territori. Amb aquesta incorporació, el GrupTG DX reafirma el seu compromís amb la mobilitat sostenible i descarbonitzada.

Per a més informació sobre el protocol orbita visiteu : www.teletransfer.net | www.orbita.eco