• L’empresa de mobilitat TGO DX ha signat aquest dimecres 9 de febrer, el nou conveni anual 2022 de col·laboració amb Càritas Parroquial d’Olesa de Montserrat.

L’empresa de mobilitat TGO DX, del GrupTG DX, seguirà donant suport un any més a les accions i activitats que impulsa l’entitat de Càritas Parroquial d’Olesa al municipi, dirigides a ajudar persones en situació de pobresa, vulnerabilitat o exclusió social.

L’acte de signatura de l’acord de col·laboració ha tingut lloc a la seu del GrupTG DX i ha comptat amb la presència, per part de TGO DX, de la CEO del GrupTG DX, Carme Pros i per part de Càritas, del director de Càritas diocesana de Sant Feliu de Llobregat, Ramon Carbonell, així com també del coordinador de Càritas Parroquial d’Olesa de Montserrat, Daniel Pujol i Maribel Domènech, responsable d’Empreses amb Cor de Càritas.