• Fruit del treball conjunt amb l’Ajuntament de Rellinars, l’operador TGO DX ha incorporat noves parades al recorregut de la línia i s’ha incrementat la freqüència de pas en parades existents, en algun cas amb prèvia demanda. 
  • La proposta de millora, ja implantada des del dilluns 18 d’octubre de 2021, ha anat a càrrec del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i permetrà connectar Rellinars i Castellbell i el Vilar amb l’Estació del Nord de Terrassa.

La línia M12 de TGO DX, que connecta els municipis de Terrassa, Rellinars i Castellbell i el Vilar, ha incorporat des del dilluns 18 d’octubre de 2021 diverses millores que afectaran el recorregut i els horaris del servei que es venia prestant fins ara. Concretament, fruit del treball conjunt amb l’Ajuntament de Rellinars i la Generalitat de Catalunya, TGO DX ha incorporat noves parades a Can Cotis – Les Codines, Les Serres i a l’avinguda del Solei amb el carrer de la Ronda del Bosc, tant d’entrada com de sortida del Planet, a Rellinars.

De la mateixa manera, des del 18 d’octubre, totes les expedicions s’aturaren a la parada del Planet. També ho fan a la dels Caus, però en aquest cas cal sol·licitar-ho prèviament a la companyia. Amb aquesta modificació de recorregut, la línia millora sense cap cost addicional la cobertura de transport públic a la població de Rellinars, augmentant el nombre d’expedicions que s’aturaran en aquestes parades del municipi. 

Més enllà d’això, amb la vocació de seguir oferint un bon servei als usuaris, la línia M12 s’ha modificat també al seu pas per Terrassa. Així, els vehicles passen ara pel passeig del 22 de juliol fins a l’Estació del Nord i recorreran tota la carretera de Rellinars. Aquest fet comporta la supressió de la parada ubicada a l’avinguda Josep Tarradellas amb plaça de Lluís Companys, que ha estat substituïda per dues noves parades, al CAP de la Rambla i al Mercat. Aquest fet ha permès incorporar una tercera nova parada a l’Estació del Nord de Terrassa, tal com havia demanat l’Ajuntament de Rellinars. Aquests canvis han provocat l’ajustament dels horaris.