TGO DX i Autos Castellbisbal es fusionen per seguir creixent

  • La fusió es farà efectiva el dijous 1 de juliol de 2021 i permetrà aconseguir una major dimensió i estructura empresarial per seguir millorant els serveis de mobilitat que fins ara oferien les dues companyies.
  • El moviment implicarà la subrogació de tot l’equip de professionals d’Autos Castellbisbal a TGO DX.
  • Les dues empreses, que mantenien un vincle constant de col·laboració des de 2003, formen part del GrupTG DX, que agrupa les companyies referents en el sector de la mobilitat a les comarques del Baix Llobregat, del Vallès Occidental, del Bages, de l’Anoia i el Barcelonès.

Les empreses de mobilitat TGO DX i Autos Castellbisbal, dues de les companyies deganes del transport de viatgers a la península, han acordat fusionar-se per tal d’aconseguir una major dimensió i estructura empresarial amb l’objectiu de guanyar eficàcia en el desenvolupament dels serveis. L’acord, que es va prendre el passat dijous 20 de maig de 2021 i que entrarà en vigor a partir del dijous 1 de juliol de 2021, implicarà la subrogació de totes les persones treballadores d’Autos Castellbisbal a TGO DX.

Així doncs, la fusió permetrà seguir millorant el servei que ofereixen totes dues empreses, que inclou la concessió de nombroses línies regulars a les comarques del Baix Llobregat, del Bages, del Vallès Occidental, de l’Anoia i del Barcelonès; de serveis de transport escolar i per a empreses; i altres desplaçaments discrecionals. Aquest moviment, que no implicarà cap reducció de personal, permetrà incrementar en un 40% el nombre de vehicles de la flota de TGO DX, guanyar en eficiència, optimitzar recursos i oferir un millor servei als usuaris i usuàries.

Les dues empreses, que van ser fundades als anys 20 del segle passat, ja mantenien una relació constant de col·laboració des de 2003 i, des de 2011, formaven part del GrupTG DX, que agrupa les companyies referents en el sector del transport de viatgers a la província de Barcelona. La fusió és un pas més en la col·laboració entre totes dues empreses per seguir oferint un servei de qualitat, àgil, sostenible, còmode i innovador.