Biosphere

Els nostres compromisos

Ens identifiquem amb tots els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per a nosaltres, l’Agenda 2030 és present en cada viatge, experiència o activitat que organitzem. El nostre equip de professionals sempre treballa per dissenyar propostes fetes a mida per a persones com tu, però fent que tinguin el major impacte positiu possible per a l’entorn i la societat.

D’una forma especial, a GrupTG DX ens centrem a assolir els següents 9 ODS.

FI DE LA POBRESA

Estem fermament compromesos en col·laborar amb entitats sense ànim de lucre, amb projectes que promouen la lluita contra la pobresa i la exclusió ajudant a mantenir la dignitat de totes les persones. Som cridats a ser comunitat contribuït en la erradicació de la invisibilitat social de col·lectius amb risc d’exclusió.

SALUT I BENESTAR

Des de l’organització treballem per fomentar l’ambient de treball segur i saludable a través del nostre SPA i servei mèdic. Augmentant el benestar en el lloc de treball aconseguint un entorn agradable, adoptant i fomentant hàbits saludables.

IGUALTAT DE GÈNERE

La nostra organització es una empresa compromesa amb la igualtat i la inclusió de la dona en el sector del transport de viatgers. Un bon exemple es que la direcció i càrrecs més importants recauen sobre dones aconseguint així un lideratge femení, avançant poc a poc en la igualtat efectiva de gènere en tots els nivells.

ENERGIA NETA I ASSEQUIBLE

Contribuïm a la descarbonització oferint solucions TIC innovadores, viables i adaptades, com ara l’adaptació progressiva de la nostra flota, amb vehicles que funcionin amb energies netes i renovant d’altres amb tecnologies menys contaminants.

TREBALL DECENT I CREIXEMENT ECONÒMIC

Estem certificats en la norma 45001, entre els seus beneficis es troba l’augment de la productivitat i seguretat en la plantilla, la reducció de la sinistralitat i l’augment de confiança entre el nostre personal al sentir-se protegit.

INDÚSTRIA, INNOVACIÓ
I INFRAESTRUCTURES

Mitjançant la digitalització de les nostres línies volem donar un servei de qualitat i proporcionar informació real de cadascuna de les nostres línies, per que els/les nostres usuaris/es puguin comptar amb informació fiable i verídica en tot moment.

REDUCCIÓ DE LES DESIGUALTATS

L’organització ha dut a terme la implantació d’un pla d’igualtat i un protocol d’assetjament, amb la intenció de salvaguardar la dignitat laboral de tota la plantilla fomentant i mantenint un entorn de treball segur i respectuós amb la dignitat, la llibertat individual i els drets fonamentals de totes les persones que integren l’organització.

CIUTATS I COMUNITATS SOSTENIBLES

Volem incidir de forma favorable en ajudar a construir ciutats i comunitats sostenibles, interconnectant-nos i arribar a zones on actualment el transport públic no hi arriba gràcies al TAD (Transport a la demanda) que hem posat en marxa en zones de baixa densitat de població i PAES.

ACCIÓ CLIMÀTICA

Hem obtingut el distintiu Biosphere pel compromís per la sostenibilitat Turística Barcelona i el segell “Safe Travels” atorgat pel World Travel & Tourism Council, junt amb la certificació 14001 de Gestió ambiental, amb la que emprenem iniciatives com ara la sensibilització ambiental, lluita contra la reducció de la petjada de Co2 i optimització de rutes per reduir el consum de combustibles fòssils. També disposem del Distintiu de qualitat ambiental de flota de vehicles, on garantim que la nostra flota es respectuosa amb el medi ambient.