TGO DX signa un conveni com a Organització Impulsora de la Fundació Impulsa

  • L’empresa de mobilitat TGO DX ha signat aquest dimecres 8 de març, un nou conveni de col·laboració amb la Fundació Impulsa.

L’empresa de mobilitat TGO DX i la Fundació Impulsa han signat aquest 8 de març un acord per promoure la igualtat d’oportunitats dels joves, acompanyant-los en la seva formació i creixement personal, amb el suport de persones i organitzacions del territori, especialment del teixit empresarial.

La Fundació Impulsa promou la igualtat d’oportunitats dels joves i els acompanya en la seva formació, inserció laboral i creixement humà. Joves seleccionats segons criteris econòmics i de motivació per continuar estudiant reben suport per cursar cicles de formació professional (FP). L’acompanyament als joves Impulsers es fa d’una manera integral, oferint suport en  diferents àmbits: econòmic, a través del finançament dels estudis de Formació Professional; tecnològic, amb la donació d’un ordinador portàtil; humà, amb formacions transversals i la vinculació a una entitat del territori; social, amb l’acompanyament d’una persona mentora, i laboral, amb formacions i estades formatives a empreses. Durant l’estada del jove a la Fundació aquest compte amb l’acompanyament de l’equip psicopedagògic de la Fundació.

Des de TGO DX, donem suport a les iniciatives i serveis que promouen la inclusió laboral juvenil. L’acte de signatura del conveni de col·laboració ha tingut lloc a la seu del GrupTG DX i ha comptat amb la presència, per part de TGO DX, de la CEO del GrupTG DX, Carme Pros i Xavier Carles, ambaixador de la Fundació Impulsa.