A partir del 2 de gener, la línia N2 altera el recorregut i els horaris

A partir del pròxim dilluns 2 de gener del 2023, la línia N2 de MasatsTG DX que connecta Igualada amb La Llacuna passant per Santa Margarida de Montbui i Santa Maria de Miralles, modifica recorregut i horaris.

Canvis que comportaran una millora del servei actual, incorporant noves parades ja existents als municipis d’Igualada i Santa Margarida de Montbui i ajustant els horaris de les expedicions i de pas per les parades.

Les modificacions que s’estrenaran amb la finalitat de millorar la prestació del servei, són:

  • Incorporar noves parades ja existents actualment als municipis d’Igualada i Santa Margarida de Montbui.
  • Ajustar lleugerament els horaris de sortida de les expedicions i de pas per les parades, per tal d’assegurar el compliment dels horaris, tenint en compte l’increment del trànsit i la reducció del passeig Verdaguer a un únic carril de circulació.