• El certamen, convocat dins els actes de commemoració dels 100 anys de TGO DX, va dirigit a tots els alumnes d’Educació Primària, ESO i Batxillerat dels centres educatius de les comarques on opera amb regularitat l’empresa de mobilitat. Les obres poden lliurar-se fins al dia 1 d’abril de 2022.
  • Amb el tema ‘El transport en autobús i la sostenibilitat’, l’alumnat que hi participi optarà a veure el seu dibuix vinilat sobre un dels dos autobusos que la companyia retolarà amb motiu del centenari, i la seva classe gaudirà de transport en autobús i entrades per passar un dia junts a PortAventura.

L’empresa de mobilitat TGO DX ha convocat un concurs escolar d’il·lustració, dins els actes programats amb motiu del centenari del naixement de la companyia, que se celebra aquest 2022. Al certamen hi pot participar l’alumnat d’Educació Primària, d’Educació Secundària Obligatòria i de Batxillerat que estigui cursant els estudis en centres d’ensenyament dels municipis del Baix Llobregat, del Barcelonès, de l’Anoia, del Bages, del Vallès Occidental i de l’Alt Penedès, comarques on TGO DX presta els seus serveis amb regularitat. Les obres poden lliurar-se fins al dia 1 d’abril de 2022 a l’agència de viatges TGTravel DX, a l’avinguda de Francesc Macià, 66, d’Olesa de Montserrat.

Les il·lustracions, que han de ser originals, en color i que poden estar fetes amb qualsevol tècnica, hauran d’estar vinculades amb la temàtica ‘El transport en autobús i la sostenibilitat‘, un dels valors clau de la companyia. Alhora, hauran de representar el municipi don forma part lescola,amb algun element identificatiu del poble i mostrar-hi un ambient alegre. Hi haurà quatre categories, amb una il·lustració guanyadora en cadascuna d’elles: 1r, 2n i 3r de primària; 4t, 5è i 6è de primària; Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

L’alumnat que hi participi optarà a veure el seu dibuix vinilat sobre un dels dos autobusos que la companyia retolarà amb motiu de la celebració dels seus cent anys de vida. A més, la classe a la qual pertanyi la il·lustració guardonada gaudirà de transport en autobús i entrades per gaudir junts dun dia a PortAventura.